Încă o idee nouă pe blog.Vreau să ne jucăm împreună .Cam ce înseamnă asta ? Păi …să vă explic . Am putea face un fel de adevăr şi provocare,dar mai mult cu provocări . Aceasta este pagina pentru joc,şi voi vă anunţaţi prezenţa printr-un comentariu,unde îmi spuneţi ce aţi vrea să fac pentru voi :

1. Dacă aveţi un blog,mă „obligaţi” 😀 să vă citesc anumite poveşti/fanfic-uri pe care nu le-am citit şi poate am uitat sau nu am dat de ele,mă puteţi provoca să fac o caracterizare a unuia dintre personajele voastre (aici trebuie să fie vorba neapărat de poveşti,ca să vă aparţină personajele) ,sau să fac o listă cu replicile care îmi plac cel mai mult din poveştile/fanfic-uri voastre,şi dacă îmi mai vin idei vă anunţ pe parcurs.

2. Eu vă pot provoca să faceţi exact aceleaşi lucruri de mai sus,pentru poveştile mele .

Nu este limită de timp,mi-ar plăcea să fie mereu deschis şi să ne adunăm cât mai mulţi .

Lăsaţi aici un comm cu ce mă provocaţi să fac pentru voi,şi eu vă răspund .

Deci,vă aştept cu drag ! :* 

Reclame

12 răspunsuri »

    • Cum vrei,mie imi facea placere sa citesc,pentru ca nu am reusit sa citesc tot de pe blogul tau,deci o faceam de bunavoie si nesilita de mine : )) 🙂 si uite cum facem,eu citesc o poveste de a ta pe care nu am apucat sa o citesc pana acum si fac caracterizarea unui personaj de acolo ,si eu iti dau tot caracterizare,caracterizarea lui Byron din ” Prinsa in lumea lor” sunt curioasa ce o sa iasa 😀

  1. ma bag si eu :d deci te provoc sa faci o lista , un fel d tot cu personajele care iti plac cel mai mult din povestile mele, ceva de genu 1. Dean..2. Kate, sper ca ai inteles :d Poti spune si de ce it plac D:

  2. ok deci ideea e super deci nu se putea sa nu intervin si eu :)) hm…te provoc sa citesti un capitol din una din povsestile mele daca nu vrei atunci ,o caracterizare a unui persoaj al meu astept provocarea:*:*::*:*::*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s